Zero Cord se bavi proizvodnjom i ugradnjom aluminijumske stolarije

    

Za proizvodnju aluminijumske stolarije koristimo aluminijumske profile poznatog svetskog proizvodjača ELVIAL u seriji multilock 4600 (termoprekid) kao i seriji  4500 i 2000 (bez termoprekida) u velikoj paleti boja u plastifikaciji i eloksaži.
Pored ovih koristimo i profile za kliznu stolariju serije aero zatim office (unutrašnje  i kancelarijske pregrade i druge sisteme iz ponude.

Ovi profili se odlikuju visokim stepenom čvrstoće, postojanosti i modernim dizajnom i kao takvi su pogodni za proizvodnju sistema za sve vrstu primene. Testirani su od strane međunarodno priznatih institucija kao što su: nemački IFT ROSENHEIM, američki A.A.M.A, italijanski  INSITUTO JORDANO, grčki EKANAL itd.

    Raspolažemo  značajnim  izborom ravnog i ornament stakla i u zavisnosti od željenog koeficijenta toplotne provodnosti možemo Vam ponuditi dvoslojno i troslojno  termoizolaciono  staklo kvaliteta FLOT, stopsol staklo u bojama ( braon zelena plava siva crna) kao i niskoemisiono uz punjenje medjuprostora argonom.

 

Po zahtevu možemo vam isporučit ii montirati atestirana sigurnosna i protivpožarna vrata.

 

Pogledajte celu RAL paletu boja koje možemo
da vam ponudimo.

    Kliknite na sliku za uveličavanje

    Kliknite na sliku za uveličavanje